Värit ja hinnat (pdf)VA-ProVA-MiniVA-Mini GTVA-Swing Värikartta


Olemme suunnitelleet veneistuinmalliston, jota laajennamme pikkuhiljaa. Suunnittelun lähtökohtana on ollut hyvä muotoilu, joka tuntuu käyttömukavuutena, mutta näkyy myös edukseen. Olemme yhdistäneet ergonomian moderniin muotokieleen. Veneistuimemme tunnistat muista perusistuimista erottuvasta tyylikkäästä muotoilusta.

Istuimien etuosan voi kaikissa malleissa nostaa pystyyn, joka tekee seisaaltaan ajamisesta helppoa. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös tarvittaessa istua.

VA-Veneistuimien suunnittelu ja valmistus ovat kotimaista laatutyötä. Hybridirakenne varmistaa istuimen kestävyyden kovassakin käytössä.

VA-Veneistuimia on saatavana eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla.


VA-Pro


VA-Pro on tarkoitettu turvalliseen ja miellyttävään veneilyyn, sillä veneistuimen neljään eri asentoon nopeasti säädettävät selkänoja ja reisituki mahdollistavat ergonomisen ja turvallisen ajoasennon. Patentoidulla pikasäätömekanismilla varustettu istuin on helppo säätää omalle vartalolle sopivaksi.


VA-Pro


VA-Mini


VA-Mini on tarkoitettu sporttiseen ja mukavaan veneilyyn. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini sopii useimpiin venemalleihin. Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä.


VA-Mini

VA-Mini GT


Uusi korkeampi selkänoja antaa hyvän tuen myös yläselälle. Istuimen ylösnostettava etuosa on kätevä ajettaessa seisaaltaan. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös istua. Hyvä muotoilu tukee myös sivuilta ja pitää ajoasennon vakaana kovemmassakin kelissä. GT -versiossa selkänojan sivuttaistuki on entistäkin parempi.


VA-Mini GT

VA-Swing


VA-Swing tuo lisämukavuutta veneilyyn. Istuimen reisituen ja selkänojan hyvä muotoilu pitää ajoasennon vakaana, ja mukavuutta lisää tavanomaista muhkeampi istuinpehmuste. Istuimen selkänoja on käännettävissä eteen ja taakse, jolloin istumissuuntaa voi vaihtaa tarpeen mukaan.


VA-Swing

Yhteydenottolomake

×

Täytä lomake ja pyydä tarjous:

×

Täytä lomake ja tilaa:

×

Fyll i formen för att beställa:

×

Fyll i formen för att beställa:

×