FIN ENG SWE NOR POL
slide_1 slide_2 slide_3 slide_4 slide_5


VA-Varuste

62° 87' 48.17"—27° 65' 66.15"

Vuonna 2006 valmistunut tehtaamme luo mainiot edellytykset perinteisen käden taidon ja nykyaikaisten tuotantomenetelmien yhdistämiselle. Tehdas sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Kuopion Siikaniemessä.

VA-Varuste

BtoB esiteTietosuojaHistoria

Olemme Pohjois-Euroopan johtava sovitettujen venetekstiilien valmistaja. Päätuotteitamme ovat venekuomut, venetyynyt, veneiden talvisuojat ja veneistuimet. Venetekstiilimme edustavat alansa ehdotonta huippuosaamista, niin laadun kuin käytettävyyden suhteen. Tuomme yksilöllistä mukavuutta veneilyyn tekemällä tuotteita, jotka lisäävät veneen käyttöarvoa ja ominaisuuksia.

Olemme menestyksekkäästi palvelleet venevalmistajia ja yksityisasiakkaitamme jo yli 40 vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat kaikki merkittävät venevalmistajat niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Lisäksi tuotteitamme toimitetaan myös Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Pohjois-Euroopan suurimpana alkuperäiskuomujen valmistajana yksityisasiakkaamme saavat meiltä aina täsmällisesti omaan venemalliin sopivan alkuperäisten kaavojen – ja mallien mukaan tehdyn laatukuomun.

Toimimme Kuopiossa vuonna 2006 valmistuneissa moderneissa yli 2700 m2:n tiloissa. Palveluksessamme on liki 50 tekstiilialan ammattilaista. Tuotannossamme yhdistyvät vuosien kokemus ja uudenaikaiset, teolliset menetelmät. Pystymme suunnittelemaan venekuomuja ja –tyynyjä 3D –ohjelmalla. Käytössämme on Rhino 3D-mallinnusohjelmat. Digitoimme kaavat ja leikkaamossamme pystymme leikkaamaan ne automaattisesti. Teemme myös venekuomujen korjaustöitä.

Valmistamme tuotteet alusta loppuun asti omissa tiloissamme, esim. oma metalliosastomme huolehtii kuomukaarien teosta. Tehokas tuotantomme takaa laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat.

VA-Varuste

   

   

   

Yhteydenottolomake

×

Täytä lomake ja pyydä tarjous:

×

Täytä lomake ja tilaa:

×

Fyll i formen för att beställa:

×

Fyll i formen för att beställa:

×